Paris Saint-Germain gæster Aalborg

- 14/10/17

Der er lagt op til en håndboldfest af de helt store, når verdensstjernerne fra Paris Saint-Germain i morgen gæster Jutlander Bank Arena i den fineste klubturnering – VELUX EHF Champions League.

Det er selvsagt en enorm udfordring, der venter, når der fløjtes op til kampstart i morgen kl. 16.50. Det franske storhold med spillere som Mikkel Hansen, Sander Sagosen og Nikola Karabatic har fået en fin start på gruppespillet. De har således maksimumpoint med undtagelse af et enkelt nederlag ude mod SG Flensburg-Handewitt.

Vi har fået en godkendt start på VELUX EHF Champions League sæsonen. Det er blevet til to point i fire kampe, men vi har vist godt spil og spillet lige op med bl.a. Flensburg-Handewitt og THW Kiel på udebane.

Vores mål er fortsat at gå benhårdt efter at blive blandt gruppens seks bedste, der giver adgang til knockout-fasen. Det bliver en hård kamp, men vi er klar til at gå efter chancen allerede i morgen, selvom vi på papiret er oppe mod overmagten.

Heldigvis har hver kamp sit eget liv, og vi tror fuldt ud på, at hvis vi rammer dagen, kan alt lade sig gøre – også at tage point mod Paris Saint-Germain. Og der er ingen tvivl om, vi går efter at drille Paris-mandskabet i morgendagens kamp.

Vi får en Jutlander Bank Arena fyldt til bristepunktet i ryggen, og der er virkelig lagt op til en håndboldfest på øverste hylde – på banen såvel som udenfor banen. Der er stadig ganske få billetter tilbage til opgøret, og hvis du er hurtig, kan du stadig nå at sikre dig din billet lige her.

Kampen spilles kl. 16.50 og dømmes af rumænske Sorin-Laurentiu Dinu og Constantin Din.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere