Derfor et samarbejdeInteressen for dansk herrehåndbold er enorm. Både på landsholds- og på klubplan. Seertallene i tv når nye højder, og i  Ligaen er der en markant stigning i tilskuertallene. Vi har i de seneste tre sæsoner øget vort gennemsnitlige tilskuer-tal til kampene i Jutlander Bank Arena til 3.800 pr. kamp. Samlet blev vores hjemmekampe i sidste sæson set af ca. 70.000 tilskuere i Jutlander Bank Arena.

Det er vi i Aalborg Håndbold stolte af at være en del af - sammen med jer. Vi kan ikke gøre det alene. Vi har brug for hinanden for at bevare positionen i toppen og dermed være med til at markedsføre Aalborg og hele Nordjylland.

Med udgangspunkt i det danske mesterskab i 2010, 2013 og 2017, samt sølv i 2014 har vi deltaget i Champions League.

Vi ønsker i Aalborg Håndbold at fastholde profilen som en foregangsklub i Danmark og være en klub med markante spillerprofiler, mange tilskuere og stor eksponering i medierne.

Vi har i dag ca. 300 samarbejdspartnere, og næsten 100 virksomheder er med i Aalborg Håndbold Business Netværk - et professionelt netværk for vores samarbejdspartnere.

Et samarbejde med Aalborg Håndbold giver dig og din virksomhed en unik og eksklusiv platform for at eksponere jeres brand og jeres produkter - både lokalt, regionalt og nationalt. Desuden er der mulighed for at deltagelse i netværket blandt klubbens øvrige samarbejdspartnere og ad den vej skabe nye forretningsmæssige kontakter og relationer. Et samarbejde med Aalborg Håndbold giver også mulighed for medarbejderpleje og brug af vores spillere i kampagner eller ved markedsføring af produkter.


 
 
Eksklusivpartnere