Peter Bredsdorff glæder sig til gensyn med Gigantium

- 21/02/12
- Det bliver da herligt at komme tilbage til Gigantium på lørdag. Det er  vante omgivelser for mig, og det er altid et godt sted at spille med mange tilskuere og  gang i den, når de to hold mødes. Jeg har mange gode minder fra de tre år med mange kampe i Gigantium, og mange af spillerne på Aalborg Håndbolds hold var jo med tidligere år. Så jeg glæder mig.

Ordene kommer fra Peter Bredsdorff-Larsen, cheftræner i KIF Kolding på første sæson efter tre sæsoner som chef i Aaborg, og lørdag kl. 17.00 er han tilbage i Gigantium for første gang siden skiftet, når Aalborg Håndbold og KIF Kolding tørner sammen.

- Der er altid intensitet i kampene, når Aalborg og Kolding mødes. Små kampe i kampen, og næsten altid garanti for spænding til det sidste. Sådan bliver det også på lørdag, forudser Peter Bredsdorff-Larsen.

KIF Kolding er p.t. placeret på en delt andenplads i ligaen med 28 point - pladsen deles med Bjerringbro-Silkeborg. Seks point foran Aalborg Håndbold på sjettepladsen.

- Vi er lykkelige for de point, vi fik før jul, for i øjeblikket er vi udfordret på grund af skader i en i forvejen smal trup, siger Peter Bredsdorff-Larsen. Med Simon Jensen ude resten af sæsonen efter en blodprop og Kasper Irming, der endnu ikke har spillet efter sin håndskade, så har vi problemer i specielt højre side. Vi har undgået at være en del af de negative overraskelser i ligaen indtil i lørdags, hvor vi tabte hjemme til Nordsjælland.

- Vi er selvfølgelig skræmte over Aalborg Håndbolds sejre over AG København, men vi håber at ramme Lemvigs eller Skives niveau, når vi spiller på lørdag, siger den tidligere Aalborg-træner med et smil.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere