Point med hjem fra Herning efter flot finish

- 16/02/13
Det skal åbenbart være tæt, når vi møder Skjern. Et nyt drama, men denne gang fik vi point med hjem. 28-28 efter et sandt drama, hvor sejren kunne være gået til begge sider i en hektisk slutfase. Vi var bagud 28-26 med fire minutter igen, men først reducerede Slundt og derefter Mads Mensah med halvandet minut igen.

Det blev kampens sidste scoring, selv om begge hold havde chancer, og den runde hal i Messecenter Herning var for alvor oppe at koge over dommerne. Vi holdt hovedet koldt, kæmpede, og Erevik tog fra i kassen. Vi havde bolden de sidste 10 sekunder, men kom ikke til en god afslutning, så det sluttede 28-28.

Det ene point betyder, at vi er tilbage på rækkens fjerdeplads - og kan se tilbage på en ny god fight, selv om forsvaret ikke var helt dirkefrit i perioder, og målmændene aldrig nåede deres topniveau.

Johan Jakobsson var tvivlsom før kampen med en rygskade og efter fem minutter var det slut. Morten Slundt overtog kort efter højre backen og spillede en fremragende kamp. Skjern var uden Claus Møller Jacobsen, der også var skadet.

I første halvleg havde vi især svært ved at stoppe Skjerns kontraløb i højre side. Rene Rasmussen scorede otte gange. Det fik vi stoppet i 2. halvleg, hvor han kun scorede et enkelt mål.

Skjern var i teten det meste af kampen, og som helhed kan vi være bedst tjent med at få det ene point, men respekt for, at vi holder dem fra at score i de sidste fire minutter, og at vi kommer så godt igen.

På fredag gælder det hjemmekamp mod SønderjyskE - kl. 19.30 i Gigantium


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere