​Primo Tours Ligaen gør igen sit indtog

- 15/10/19

Onsdag aften er der igen ligahåndbold på programmet i Jutlander Bank Arena, når oprykkerne fra Fredericia Håndboldklub kommer på besøg. Kampstart er kl. 19.30.

I søndags blev vores ubesejrede stime brudt, men vi er opsatte på at komme tilbage på sejrskurs ved først givne mulighed.

Denne chance får vi allerede onsdag aften, når vi igen kan slå dørene op til tophåndbold. Det er med besøg fra Fredericia, der har fået en rigtig flot start på deres tilbagevenden til den bedste danske håndboldrække.

Onsdagens modstander har således hentet 7 point i lige så mange kampe, og oprykkerne er dermed kommet imponerende fra start i sæsonen.

Senest har de hentet overbevisende sejre mod henholdsvis KIF Kolding på udebane og så sent som mandag aften hjemme mod Nordsjælland.

Favoritværdigheden ligger dog klart på vores skuldre, og det er også en rolle, vi er klar til at påtage os, når vi skal forsvare vores position alene i toppen af Primo Tours Ligaen.

Der venter os dog uden tvivl et udehold fyldt med gå-på-mod, som har vist flot spil i sæsonen hidtil – bl.a. med sejr over GOG samt uafgjort mod vores nærmeste forfølgere Ribe-Esbjerg.

Mangler du et afbræk midt i efterårsferien, er der fortsat billetter til salg – så tag familien under armen og støt drengene i jagten på en ny ligasejr.

Køb din billet her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere