Randers HH skal besejres fredag i Jutlander Bank Arena

- 16/11/16
Det er top mod bund, når vi fredag kl. 19.30 møder nyoprykkede Randers HH i Jutlander Bank Arena. Vi ved af erfaring, at sådanne kampe er vanskelige, men vi påtager os favoritværdigheden. Førstepladsen skal forsvares og udbygges, så vi igen er to point foran Bjerringbro-Silkeborg.

Trods sidstepladsen har Randers HH bevist, at de kan matche de bedste hold og er i stand til at spille lige op med på papiret stærkere hold. Holdet indledte med et knebent nederlag på 22-21 til BSV efter en meget tæt kamp, så blev det nederlag på 32-29 til HC Midtjylland og på 27-26 til Mors-Thy Håndbold. Holdets to point kom i kampen mod det andet oprykkerhold, TM Tønder, der blev besejret 26-23 i Randers.

Så fyrede klubben træner Jesper Holm og lod assistenttræner Martin Hjortshøj overtage roret. Randrusianerne tog den direkte oprykning fra 1. division sidste sæson, og der er en del gengangere fra det hold, bl.a. venstre fløjen Lars Skaarup, venstre backen Kasper Bonnesen, playmakeren Kristian Ulriksen og stregspilleren Nikolaj A. Nielsen.

Blandt de nye i klubben i denne sæson er bl.a. målmanden Rasmus Bech, der var tredjemålmand i Aalborg Håndbold i guldsæsonen 2012-2013. Derefter tog han tre år til Halden i Norge. Ny er også den norske playmaker Simen Strømberg, hollænderen Jorn Smits og de to islændinge, højre backen Viggo Kristjansson og målmanden Arnor Stefansson.

Cheftræner Aron Kristjansson regner igen med at have Tobias Ellebæk til disposition, efter at han sad over i kampen på Mors i søndags. Derimod er målmanden Søren Westphal fortsat ikke klar efter være blevet ramt i hovedet af en bold med efterfølgende hjernerystelse. Han erstattes af U 18-målmanden Rasmus Thomasberg Poulsen.

Kampen spilles fredag kl. 19.30 og dømmes af Ole Blok og Daniel Møller.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere