René Antonsen runder 100 kampe torsdag

- 26/04/17
Tallet 100 står krystalklart for forsvarsspecialisten og stregspilleren René Antonsen før den vigtige slutspilskamp mod KIF Kolding København torsdag kl. 20.30 i Jutlander Bank Arena.

René Antonsen runder kamp nummer 100 for Aalborg Håndbold mod fusionsholdet, der har udspillet sin rolle i slutspillet efter fire nederlag i de første fire kampe, og samtidig har viceanfører Antonsen 100 procents fokus på den opgave, der skal løses fra kl. 20.30 og ca. halvanden time frem torsdag aften.

- Nu skal vi slå til. KIF Kolding København skal besejres, og det kræver, at vi præsterer på dagen. Godt nok er de uden chancer for at gå videre, men det gør dem måske endnu sværere at spille imod. De kan spille frit, men vi bør være stærke nok til at besejre dem. Vi har haft et godt tag på dem i de fire første indbyrdes opgør i denne sæson, så det skal lykkes igen, siger René Antonsen.

René Antonsen kom til Aalborg Håndbold som U 16-spiller (junior) fra Aalestrup KFUM, og bortset fra en afstikker på to sæsoner til Ribe-Esbjerg HH har han været i klubben siden.

Hvis du ikke allerede har sikret dig en billet til kampen på torsdag mod KIF Kolding København, kan du fortsat nå det - her på www.aalborghaandbold.dk, ligesom der sælges billetter ved indgangen.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere