Resten af hjemmekampene i marts bliver uden tilskuere

- 11/03/20
 
Statsministeren afholdte i går pressemøde, hvor bl.a. alvoren omhandlende coronavirus og påbuddet om at afholde større arrangementer blev understreget.
 
På baggrund af dette har Divisionsforeningen Håndbold besluttet at fastholde den udmelding, de tidligere er kommet med. Det betyder, at der spilles uden tilskuere som minimum resten af marts måned.
 
Vi har naturligvis valgt at følge Regeringen og Divisionsforeningens anbefalinger. Det betyder, at vi nu også kan bekræfte, at vores kamp mod KIF Kolding 25. marts samt vores Champions League kamp mod FC Porto 29. marts vil blive spillet uden tilskuere.
 
Allerede i aften skal vi i aktion på hjemmebane i Jutlander Bank Arena mod Mors-Thy Håndbold. Under de særlige omstændigheder med tomme haller har TV2 givet mulighed for at livestreame kampene i Primo Tours Ligaen. Aftenens kamp kan derfor følges live på vores facebookside fra kl. 19.25.
 
Vi følger selvfølgelig denne ekstraordinære situation tæt og vil opdatere løbende på vores hjemmeside ved relevante ændringer.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere