Så er der slået lejr i Magdeburg

- 08/08/17
Truppens forberedelser til den kommende sæson er i de kommende dage henlagt til Tyskland, nærmere betegnet Magdeburg. 

Spillerne satte sig tidligt i morges ind i bussen ved Gigantium og satte kursen mod Magdeburg. Turen forløb planmæssigt, og ca. 11 timer senere ankom spillere, trænere og ledere til Magdeburg. 

Aron Kristjansson sendte hurtigt spillerne ud på en længere løbetur for at få busturen ud af kroppen. Senere på aftenen er der kaldt til møde med status, fokus på de kommende ugers intensive program - og sidst, men ikke mindst kampen onsdag kl. 19.00 i GETEC Arena i Magdeburg med det stærke tyske Bundesliga-hold. 

Kampen mod Jannick Green, Mads Christiansen, Michael Damgaard og de andre på et af Bundesligaens stærkeste mandskaber er hjemmeholdets officielle åbning på testkampene med flere tusinde tilskuere på lægterne. 

Samtidig er kampen et gensyn med arenaen og selve klubben for vores anfører, Arnor Atlason, der for mere end 10 år siden indledte sin udlandskarriere i netop Magdeburg. 

Magdeburg, der i denne sæson er uden vores tidligere kaptajn, Jacoib Bagersted, tæller foruden de tre danskere stærke spillere som Piotr Chrapkovski, Christian O´Sullivan, Marko Bezjak, Nemanja Zelenovic, Zeljko Musa og Matthias Musche. 

Vi får derfor rigeligt at se til i de 60 minutter. 

Truppen træner torsdag i Magdeburg og sætter fredag kursen mod Wernigerode for at deltage i den stærkt besatte turneringen i Ilsenburg. Vi indleder fredag aften mod et andet Bundesliga-hold, Erlangen. 

Turneringen har desuden deltagelse af SC Magdeburg og Melsungen (Tyskland), Ystads IF fra Sverige og Wisla Plock fra Polen. Resultatet af den første kamp afgør modstanderne i kampene lørdag og søndag, inden kursen igen sættes mod det nordjyske. 

Onsdag 16. august er så os, der får besøg fra Tyskland af selveste, THW Kiel, anført af Niklas Landin og Rene Toft Hansen. Kampen spilles kl. 19.30 i Jutlander Bank Arena, og du kan købe billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere