Så er Liga-programmet fastlagt: Spændende start

- 01/08/14
Så er liga-programmet fastlagt. Som tidligere oplyst lægger vi ud på hjemmebane mod bronzevinderne fra Team Tvis Holstebro med blandt andre Jonas Larholm på holdet, og kampen spilles lørdag 30. august kl. 15.00 i Gigantium.

Forinden liga-premieren har vi spillet Super Cup i Gigantium mod KIF Kolding København fredag 22. august, og 1/8-finale i pokalturneringen på udebane mod oprykkerne fra Odder onsdag 27. august.

Du kan købe billet til Super Cuppen på www.aalborghaandbold.dk

Næste opgave i ligaen er de danske mestre fra KIF Kolding København, som vi møder på udebane onsdag 3. september kl. 18.45, og kampen spilles i Kolding.

Derefter følger udekamp mod Mors-Thy Håndbold onsdag 10. september og hjemmekamp mod Skjern Håndbold lørdag 13. september.

Du kan se hele programmet for vores liga-kampe på www.aalborghaandbold.dk/kampe, og du kan allerede nu købe billetter til de første hjemmekampe på www. aalborghaandbold.dk

Første opgave i Champions League er på udebane mod de franske mestre fra Dunkerque i sidste weekend af september. Første hjemmekamp i Champions League bliver første weekend i oktober, men tidspunktet er endnu ikke fastlagt. Modstanderen i den kamp er Kadetten Schaffhausen fra Schweiz.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere