Så gælder det Bjerringbro-Silkeborg i is-arenaen på onsdag

- 06/10/14
Onsdag kl. 19.30 er vi tilbage i Gigantium Is-arena for en kort bemærkning. Her byder vi på vigtig kamp i Boxer Herreligaen mod Bjerringbro-Silkeborg - en af denne sæsons favoritter til en placering helt i toppen af rækken.

Begge hold er p.t. placeret i midten af rækken og har fået en svingende start på turneringen. BSV har opnået otte point i kraft af sejre over Odder, Lemvig-Thyborøn, Skanderborg og SønderjyskE, mens det er blevet til nederlag til KIF Kolding København, Team Tvis Holstebro og Ribe-Esbjerg.

Bjerringbro-Silkeborg har hentet flere profiler til holdet i denne sæson, og Peter Bredsdorff-Larsen er ny cheftræner. Kampen på onsdag byder bl.a. på et gensyn med målmand Søren Rasmussen, ligesom Michael V. Knudsen er tilbage på stregen i den danske liga. Nye er også de to bagspillere, Sebastian Skube og Anders Hallberg. Forsvarsspilleren Peter Pucelj blev hentet ind fra Slovenien i sidste uge.  Kristian Kjelling har været skadet og har kun været på banen for at skyde straffekast. Han er tæt på come back, så hvem ved. Måske er han på banen på onsdag.

Cheftræner Jesper Jensen har træningen i dag og i morgen til at forberede truppen på det vigtige opgør mod BSV - og ikke mindst til at gøre status på skadesfronten. Hvem kan spille - og hvem kan ikke.

Kampen spilles onsdag kl. 19.30, og dømmes af Mads Hansen og Martin Gjeding.

Du har mulighed for at sikre dig billet til den spændende kamp i is-arenaen på www.aalborghaandbold.dk

I forbindelse med andre aktiviteter i Gigantium og flytningen til Gigantium Is-arena er der desværre ikke mulighed for spisning i Carlsberg Caféen før kampen.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere