Så krydser vi igen klinger med Bo Spellerberg og co.

- 02/09/14
Onsdag kl. 18.45 står KIF Kolding København igen på menuen for Jesper Jensens tropper. For anden gang på kun 12 dage - og denne gang i Tre-For Arena i Kolding, hvor det gælder sæsonens første opgør mellem de to hold i ligaen. Spellerberg og co. vandt Super Cuppen i Gigantium fornylig med cifrene 17-16 efter en meget tæt afslutning. 

Siden sidst er det jysk-københavnske mandskab blevet yderligere forstærket med Kasper Irming tilbage på højre back - og højre fløj, hvis også Kim Andersson er på banen. Holdet viste i lørdags stor styrke i de sidste 30 minutter af kampen mod guld-aspiranterne fra BSV og vandt 2. halvleg med 10 mål - sejr på 25-16. 

Cheftræner Jesper Jensen er fortrøstningsfuld før opgøret. 

- Det er altid vanskeligt at spille i Kolding, men vi vi går ind for at spille vores chance. Der var klar spillemæssig fremgang i kampen mod Team Tvis Holstebro i lørdags, men desværre gav det kun det ene point, fordi vi ikke var kynisme nok i afslutningen. Vi skal steppe yderligere op mod Kolding, og jeg tror, at det igen bliver en kamp mellem to fysiske stærke forsvar, siger cheftræneren, der sporer fremgang hos Simon Hald, så han er tilbage i truppen. 

Sidste sæson mødtes de to hold seks gange - med fire sejre til KIF Kolding København og to til Aalborg Håndbold. 

Kampen spilles kl. 18.45 og kan ses direkte på TV 3 Sport 1. 

Ole Blok og Jesper K. Madsen er kampens dommere. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere