Så skete det: Første liga-nederlag i Gigantium i 28 kampe

- 19/02/14
Efter 27 liga-kampe i træk i Gigantium uden et nederlag skete det. Vi tabte 32-25 til et velspillende og godt kæmpede mandskab fra SønderjyskE. Vi var på hælene fra kampens start og var kun glimtvis i nærheden af kontakt, så fuld fortjent sejr til cheftræner Morten  Henriksens tropper fra Sønderborg.

Vi var uden skadede Mads Mensah og Marcus Mørk - begge med skulderproblemer, og efter 20 minutter blev Johan Jakobsson ramt af en lyskenskade. Derfor var Morten Slundt ene tilbage fra den mest benyttede bagkæde, og alternative løsninger måtte findes frem.

De skadede spillere er kun den delvise forklaring på nederlaget, der var tæt på at ligne en afklapsning. Vi får ikke tacklet igennem i forsvaret, hverken i midten eller på backs.   Desuden blev oplagte chancer misbrugt på stribe i angrebet.

De manglende tacklinger afspejler sig også i kun en enkelt udvisning til os i dag mod SønderjyskEs fem.

Nu venter noget af en opgave at rejse sig på - på udebane søndag i Hamburg mod de forsvarende vindere af Champions League. Det er endnu uvist, om nogle af vores skadede spillere bliver klar til kampen på søndag.

Næste opgave i ligaen i næstsidste spillerunde i grundspillet er GOG - næste torsdag 27. februar kl. 20.00 i Gigantium.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere