Sådan er det gået landsholdsspillerne

- 29/10/18

Landsholdspausen er nu overstået, og det er derfor tid til at tage et kig tilbage på ugen, der er gået, for vores landsholdsaktuelle spillere samt træner.

Ómar Ingi Magnússon var med det islandske landshold, Sebastian Barthold var med det norske, Henrik Møllgaard var med det danske A-landshold, mens Oliver Norlyk og cheftræner Stefan Madsen begge var med U-landshold.

Island tog hul på kvalifikationen til EM-slutrunden i 2020 i overbevisende stil. Først sikrede de sig en sikker 35-21 sejr hjemme over Grækenland, mens de i går slog Tyrkiet med 11 mål på udebane. Ómar fik dermed den ønskede start på kvalifikationen sammen med resten af det islandske mandskab.

Norge deltog i EHF Euro Cup, og det var bl.a. med Sebastian Barthold som en del af truppen. De startede ud med en overbevisende 43-31 sejr over Østrig, inden de i anden kamp tabte med tre til Spanien. Sebastian var med på holdkortet i anden kamp – dog uden at komme på scoringstavlen.

Henrik Møllgaard var i aktion i Danmarks første to kvalifikationskampe, som begge endte i overbevisende sejre over henholdsvis Ukraine og Færøerne. Møllgaard kom ikke på måltavlen undervejs, men i begge opgør var han en yderst vigtig brik i den danske forsvarskonstellation.

Til slut var både Oliver Norlyk og Stefan Madsen med til landsholdssamling i Skærbæk. Oliver Norlyk med U19-landsholdet og Stefan Madsen som cheftræner fra U21-landsholdet.  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere