Sæsonkortsalget åbner fredag kl. 12.00

- 04/06/20

Fristen for fornyelse af sæsonkort er nu udløbet, og fredag 5. juni kl. 12.00 åbner vi op for køb af sæsonkort af nye sæsonkortholdere.

Opbakningen fra nuværende sæsonkortholdere har været helt enorm, og mere end 1.300 har således allerede sikret sig sit sæsonkort til en ny spændende sæson – og det glæder naturligvis direktør Jan Larsen.

- Interessen og den kæmpe opbakning fra vores sæsonkortholdere har endnu engang været helt overvældende, og vi er meget taknemmelige for den store støtte, siger Jan Larsen.

- Vi går en ny spændende sæson i møde, hvor vi igen bl.a. kan byde på absolut tophåndbold fra EHF Champions League. Selvom langt størstedelen af sæsonkortholderne har gentegnet, så har vi fortsat plads til endnu flere – jeg håber derfor, at flere håndboldglade nordjyder vil købe sæsonkort og dele nye store oplevelser sammen med os i Jutlander Bank Arena, slutter Jan Larsen.

Som noget helt nyt er det til den kommende sæson muligt at købe sæsonkort på abonnement – med dette vil man fortsat få sin egen plads og de samme fordele.

På denne side finder du en oversigt over samtlige fordele og al relevant information omhandlende sæsonkort hos Aalborg Håndbold.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail: info@aalborghaandbold.dk eller telefon: 9635 2030

Priser sæsonkort:

Langside - Midt: 2.195 kr.
Langside: 2.095 kr.
Hjørne: 1.995 kr.
Bag Mål Voksen: 1.595 kr.
Bag Mål Barn/Pensionist/Studerende: 1.095 kr.

Priser sæsonkort på abonnement:

Langside - Midt: 183 kr. pr. måned
Langside: 175 kr. pr. måned
Hjørne: 167 kr. pr. måned
Bag Mål Voksen: 133 kr. pr. måned
Bag Mål Barn/Pensionist/Studerende: 92 kr. pr. måned


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere