Sagosen får følgeskab af Palicka og Edvardsson til EM i Polen i januar

- 15/06/15
Vores norske playmaker Sander Sagosen får følgeskab af to kommende holdkammerater, de to målmand Andreas Palicka og Aron Edvardsson, til EM i Polen 15.-31 januar 2016.

Mens Norge og Sverige var sikre på deltagelsen, inden de sidste kvalifikationskampe blev spillet i aftes, gjorde Island dem følgeskab med en sikker sejr på 34-22 hjemme over Montenegro.

Sverige spillede på hjemmebane i Globen Arena Hovet i Stockholm foran 7.000 tilskuere og besejrede Slovakiet 27-22 efter 16-10 ved pausen. Andreas Palicka viste verdensklasse i det svenske mål med 16 redninger på de første 45 minutter og var dermed også stærkt medvirkende til den svenske sejr. Vores blå-gule naboer slutter dermed puljen som ubesejret. Niclas Barud var også på det svenske hold uden dog at komme på scoringslisten.

På sin gamle hjemmebane i Trondheim var Sander Sagosen medvirkende til en sikker norsk sejr på 38-24 over Holland. Norge førte 19-11 ved pausen, og Sander Sagosen tegnede sig for tre mål i den totalt udsolgte hal.

De tre spilleres EM-deltagelse forudsætter dog, at de bliver udtaget, når deres respektive landes 16 mands trupper udtages i begyndelsen af januar.


 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere