Sander Sagosen meldt klar til braget mod Århus Håndbold onsdag

- 03/05/16
Månedens spiller i Boxer Herreligaen i april, 20-årige Sander Sagosen, er meldt klar til den vigtige hjemmekamp i slutspillet i morgen, onsdag, mod Århus Håndbold.

- Sander har trænet med både mandag og nu tirsdag, og han er klar til at bide de sidste smerter i sig og spille for fuld kraft, siger cheftræner Stefan Madsen.

Sander måtte udgå allerede efter 10 minutters spil, da vi mødte GOG for en uge siden. Det skete efter en aktion i forsvaret, hvor han vred om på venstre ankel. Han forsøgte at spille videre, men forgæves.

Sander Sagosens klarmelding betyder, at alle mand er klar med undtagelse af Jesper Meinby, der fortsat har problemer med sit ene baglår.

Kampen mod Århus Håndbold spilles onsdag kl. 20.30 i Jutlander Bank Arena, og det er tæt på at være knald eller fald for begge hold i bestræbelserne for at nå semifinalerne.

Du kan fortsat sikre dig billet til kampen her på www.aalborghaandbold.dk eller ved indgangen.

Der bliver atter engang fuldt drøn på med ca. 4.000 tilskuere på lægterne. Så kulissen er sat til god stemning og fuld opbakning til hjemmeholdet for at sikre sejren.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere