Sejr i Holstebro tåler en gentagelse torsdag kl. 20.30

- 28/10/15
Det er pokalhåndbold, og det er knald eller fald, når vi torsdag kl. 20.30 møder Team Tvis Holstebro i kvartfinalen i Santander Cup - på udebane i Gråkjær Arena i Holstebro.

Det er ikke mere end seks dage siden, vi sikrede os en sejr på 30-27 på den samme bane - mod den samme modstander, og de to hold forventes begge at stille med samme mandskab til kampen i morgen.  

- Det er en ny kamp i morgen, og der vil sikkert være ekstra intensitet og nerve i kampen, fordi det er en så vigtig pokalkamp. Det var tæt, da vi vandt i Holstebro i fredags, og det tror jeg, det bliver igen, siger cheftræner Jesper Jensen.

Forsvarskrumtappen og stregspilleren Simon Hald:

- Det er nok den vigtigste kamp for begge hold her i efteråret, så der er utroligt meget på spil. Vi var med i Final4 i sidste sæson, hvor vi desværre tabte til netop Team Tvis Holstebro i semifinalen. Det skal hævnes. Vi har en god portion optimisme i truppen, og selv om vi desværre har tabt et par kampe undervejs, så er vi p.t. på førstepladsen i ligaen. Det giver selvtillid, og den skal vi videreføre til kampen i morgen. Vi ved, at vi kun har denne ene chance, og den vil vi gøre alt for at gribe, siger Simon Hald.

Vinderen af kampen er klar til Final4, der spilles i weekenden 6.-7. februar 2016. Spillestedet er endnu ikke fastlagt.

Umiddelbart efter kampen i Holstebro trækkes der lod til semifinalerne ved Final4. Foreløbig har GOG og HC Midtjylland kvalificeret sig. I aften mødes Århus Håndbold og Skjern Håndbold.

Kampen i Holstebro i morgen dømmes af Martin Gjeding og Mads Hansen. Hvis ikke du selv er til stede i Gråkjær Arena, kan du følge kampen direkte på TV 2 Sport.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere