​Sejr over de forsvarende mestre

- 17/11/18

Vi fightede os til en sejr på 31-29 i dagens EHF Cup kamp mod de forsvarende mestre fra Füchse Berlin efter pausestilling på 13-13.

Det var en meget jævnbyrdig kamp, hvor der blev gået til stålet fra første fløjt i en første halvleg, der bølgede frem og tilbage.

Vi var dog et lille skridt i front i flere perioder af de første 30 minutter, men trods føring på 3 måls undervejs, var det helt lige til pause ved stillingen 13-13.

Efter pausen fortsatte samme mønster. Der blev gået hårdt til den, og begge hold gav alt, hvad de havde for at sikre så godt et udgangspunkt som muligt.

Vi kom igen i teten, og var undervejs foran 24-20, inden vores tyske gæster fik lukket hullet igen til 26-26 med ti minutter igen.

I slutfasen var vi dog de mest kølige, og vi fik skabt et hul, som holdt helt til sidste fløjt og endte med en to måls sejr.

I en kamp der var urytmisk til tider formåede vi at bevare den afgørende kølighed i slutningen. Undervejs så forspringet ud til at kunne være blevet større, men med sejren til slut sikrede vi os et fornuftigt udgangspunkt, inden returopgøret venter næste søndag kl. 15.00 i Berlin.

Specielt vores kontrafase fungerede sublimt i dag, og var et afgørende aspekt i dagens sejr. Det nød vores to fløje Sebastian Barthold og Mark Strandgaard godt af, og de blev delte topscorere med 6 scoringer hver.

Tobias Ellebæk var i dag igen på banen efter at have misset et par kampe med en småskade. På tribunen var Buster Juul og Henrik Møllgaard, mens Knud Ronau for første gang var med på bænken – dog uden at komme i kamp.

Inden det skal afgøres, om vi kan booke en plads til gruppespillet i EHF Cuppen, så venter der en vigtig ligakamp på onsdag ude mod SønderjyskE, hvor vi med en sejr kan holde fast i førstepladsen.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 6, Mark Strandgaard 6, Magnus Saugstrup 5, Andreas Holst 5, Ómar Ingi Magnússon 4, René Antonsen 2, Janus Smarason 2, Tobias Ellebæk 1. 

Målscorere for Füchse Berlin:
Hans Lindberg 7, Bjarki Mar Elisson 6, Mijajlo Marsenic 4, Frederik Simak 4, Jacob Holm 3, Johan Koch 3, Torben Matzken 1, Lennart Gliese 1. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
Füchse Berlin: 6 x 2 min.

Dagens dommere var Michal Badura og Jaroslav Ondogrecula.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 2.987.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere