​Semifinalepladsen kan sikres

- 29/04/19

Tirsdag aften tager vi turen til Holstebro, hvor tredje kamp i slutspillet venter. Kampstart er kl. 20.30, og vi kan med en sejr booke en plads i semifinalen.

Starten på slutspillet har formet sig perfekt for vores vedkommende. Vi er alene i spidsen af slutspilspulje 1 og har fire point ned til de nærmeste forfølgere.

Det er dog ingen sovepude for os, og vi er opsatte på at fastholde den gode stime og forsøge at hente vores 11. sejr på stribe – en sejr, der samtidigt vil sikre os en semifinaleplads.

Der venter os dog en svær udfordring tirsdag aften mod et TTH Holstebro mandskab, der har kniven for struben. De har tabt deres to første kampe i slutspillet, og de ligger dermed sidst i puljen med et enkelt point, som de har med sig fra deres 4. plads i grundspillet.

Men vestjyderne har blot et point op til en adgangsgivende placering til semifinalen, og de vil derfor med garanti jagte sejren, så de kan spille sig helt tilbage i feltet.

Mens det har knebet med pointene i den hjemlige turnering, har TTH spillet sig til stor succes i europæisk forstand. I den forgangne weekend spillede de returkamp i EHF Cuppens kvartfinale, hvor de spillede sig til en plads ved Final4.

I vores seneste kamp hentede vi en overbevisende hjemmesejr over Skjern ovenpå en flot holdindsats, og det er dermed to mandskaber med gode kampe i bagagen, der tørner sammen i Gråkjær Arena tirsdag aften.

I grundspillet i denne sæson havde vi overtaget i de indbyrdes opgør mod TTH Holstebro, og vi vandt således både hjemme og ude med henholdsvis fire og syv mål.

Målet tirsdag er uden tvivl at sikre os en semifinale plads via en ny sejr mod vestjyderne, selvom der utvivlsomt venter et svært opgør mod et tændt TTH-mandskab, der er pisket til sejr for ikke at tabe terræn i kampen om semifinalepladserne.

I alt vil knap 100 Aalborg tilhængere være på plads i Holstebro denne sene tirsdag aften, og vi glæder os til igen at mærke den store opbakning på fremmed halgulv. Kampstart er kl. 20.30, og tager du ikke turen vest på, kan kampen i stedet følges direkte på TV2 Sport.  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere