Semifinaler med tradition for gyser-afslutninger: Kolding på lørdag

- 04/05/15
Vi er i semifinalen for tredje sæson i træk, og på lørdag 9. maj kl. 14.00 møder vi de forsvarende mestre fra KIF Kolding København i Jutlander Bank Arena i den første af to semifinaler. Der er returkamp i Kolding lørdag 23. maj.

Vi har været i DM-finalerne de to seneste år - med et mesterskab og sølvmedaljer som resultat. Men inden finalerne har vi været igennem gyser-afslutninger i semifinalerne - mod henholdsvis Mors-Thy Håndbold i 2013 og mod Skjern Håndbold i 2014.

Vi indledte semifinalerne for to år siden med udekamp mod Mors-Thy Håndbold på Bette Balkan, og her tabte vi 25-23. Hvem husker så ikke returkampen i is-arenaen, hvor vi skulle vinde med tre mål. Det lykkedes efter en af de mest nervepirrende afslutninger i mands minde, da Mors-Thy Håndbold og Marcus Mørk havde bolden de sidste sekunder og afsluttede. Sejren blev på 29-26, og vi var klar til finalerne mod KIF Kolding København, der blev besejret 29-21 i Aalborg og 29-26 i Brøndby.

Sidste år var semifinalerne mod Skjern Håndbold lige så dramatiske. Efter en meget tæt kamp med skiftende føringer vandt vi 27-26 på hjemmebane, hvorefter vi tog til Skjern og vandt 28-27 - også efter en meget spændende og tæt kamp.

Herefter ventede KIF Kolding København igen i finalen, og her tabte vi 23-18 på hjemmebane og 19-17 i Kolding.

Du har fortsat mulighed for at sikre dig billet til semifinalen mod KIF Kolding København på lørdag ved at købe billet på www.aalborghaandbold.dk - ligesom du også kan varme op til kampen med spisning i Carlsberg Cafeen - bestilling sker på www.aalborghaandbold.dk/quicklinks/events.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere