Semifinalerne står for døren

- 09/05/18

Allerede i morgen, Kristi Himmelfartsdag, spilles første semifinale, når vi på udebane gæster Bjerringbro-Silkeborg i den første duel i kampen om en finaleplads. Kampstart er kl. 14.10, og opgøret kan følges direkte på TV2.

Første slag i jagten på en finaleplads skal slås i morgen i JYSK Arena, Silkeborg. Der kommer med garanti fuld tryk på kedlerne, når der kæmpes for overtaget fra start i semifinale-serien.

Vinderen af morgendagens kamp kan spille sig i finalen med en sejr på søndag i Jutlander Bank Arena også – mens en sejr til hvert hold vil udløse en tredje kamp.

Vi tager til Silkeborg med momentum fra slutspillet, hvor vi har sejret i de seneste fem opgør. Holdet er opsat på at udbygge dette til seks kampe og dermed give os muligheden for at slutte semifinale-serien til vores fordel på hjemmebane søndag.

Opgaven bliver dog langt fra nem, og midtjyderne har imponeret på hjemmebane i 2018 – ét nederlag er det blevet til i 11 kampe for BSV hjemme i JYSK Arena, og det vidner altså om stor styrke hos morgendagens modstander.

Det bliver samtidigt en gentagelse af sidste års semifinale, hvor vi også stødte sammen med Bjerringbro-Silkeborg. Det var nogle intense og hårde fysiske kampe, som vi kunne trække os triumferende ud af efter tre tætte opgør.

Samme intensitet og hårde fysik kan vi uden tvivl godt regne med igen, og vi er klar til at komme med alt, vi har, når startskuddet lyder.

Og det bliver med alle mand klar. René Antonsen fik et slag i søndagens kamp i Skjern, men det tyder heldigvis på, at han bliver klar til kampen i morgen.

Kampen starter kl. 14.10, og er du ikke én af de mange medrejsende Aalborg-tilhængere, kan du fortsat støtte drengene hjemme fra sofaen og følge med direkte på TV2.

 
Anden semifinale spilles hjemme i Jutlander Bank Arena søndag 13. maj kl. 14.10 – køb din billet til kampen her.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere