Sidste kamp inden landsholdspausen

- 20/10/17

I morgen spiller vi den sidste af fem hjemmekampe på stribe, når Ribe-Esbjerg HH kl. 16.00 i 888ligaen gæster Jutlander Bank Arena i det sidste opgør, inden der er en uges landskampspause.

Det bliver et opgør mellem to af de fire deltagende hold ved Final4. Begge hold kommer således med selvtillid og en frisk sejr i posen ovenpå den forløsende kvalifikation tidligere på ugen.

Ribe-Esbjerg var sidste sæsons slutspilsoverraskelse, og de klarede den til semifinalen, hvor Skjern blev endestationen. I år har de fået en noget svingende start på sæsonen med fem point efter syv kampe. De har dog mødt stærke modstandere i mange af kampene, og pointene er bl.a. blevet hentet mod to af topholdene, GOG og Skjern.

Morgendagens gæster har oprustet op til sæsonen, hvor man bl.a. har fået tilgang af Miha Zvizej, Tim Winkler og den hårdt skydende egypter, Yehia Elderaa. De tiltrådte et hold med spillere som Jacob Holm, Lukas Karlsson og Pelle Schilling, og det er altså et talentfuldt mandskab cheftræner Jan Leslie råder over.

Vi har fået en fin start på 888ligaen og er placeret på en femteplads med otte point og en kamp i baghånden i forhold til tre af holdene over os. Med en sejr i morgen vil vi derfor holde os til helt i toppen, hvilket vi naturligvis vil gå benhårdt efter.

Tilbage i sidste sæson tabte vi 24-26 hjemme i det indbyrdes opgør, og vi har derfor revanche til gode. Foruden denne kamp har vi dog statistikkerne på vores side. De fire tidligere indbyrdes møder i Aalborg har vi trukket os sejrrigt ud af. I indeværende sæson har vi vundet vores første tre hjemmekampe i 888ligaen, og Ribe-Esbjerg har fortsat første point på udebane til gode.

Når vi løber på banen i morgen kan vi dog ikke bruge statistikkerne til noget, men der skal i stedet fokuseres på morgendagens kamp, hvor vi skal forsøge at hente vigtige point til topstriden.

Du kan fortsat nå at sikre dig billet, og slutte efterårsferien af i selskab med masser af håndboldglade meneesker i Jutlander Bank Arena. Du kan købe din billet lige her.  
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere