Simon Hald og co. besejrede Sander Sagosen og Norge

- 07/11/15
For anden dag i træk blev Simon Hald sendt i aktion i forsvaret på A-landsholdet, da en holdkammerat fik sin tredje udvisning. René Toft Hansen blev sendt tidligt i bad lige før pausen i kampen mod Norge, og så kom Aalborg-spilleren på banen i midterforsvaret i resten af kampen. Han nåede aldrig med i angrebet, men slap fint fra indsatsen og har nu håneretten over for klubkammeraten Sander Sagosen.

Danmark vandt nemlig 33-.28. Sander Sagosen kunne med fire mål ikke forhindre den danske sejr. Han kunne dog trøste sig med, at han efter kampen blev kåret som bedste norske spiller.

Ved samme turnering trak Aron Edvardsson sig sejrrigt ud af opgøret mod Frankrig med cifrene 25-23. Aron vogtede det islandske mål hele kampen og leverede en fin indsats.

Søndag møder Danmark netop Island i den afgørende kamp om sejren i turneringen i Oslo. Norge møder Frankrig om at undgå sidstepladsen.

Andreas Palicka var i aktion i de første 45 minutter af Sveriges kamp mod Spanien i Gdansk i Polen, men kunne ikke forhindre spansk sejr på 32-27.

Martin Larsen sad over, da det danske udviklingslandshold vandt 29-20 over Polen i en anden turnering i Polen. Larsen er på banen igen i morgen, når det danske hold, som allerede har vundet turneringen, møder Norge søndag morgen kl. 9.00. Et noget utraditionelt tidspunkt at spille landskamp på.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere