Simon Hald vil fejre to mærkedage med en sejr på lørdag

- 23/09/15
- Det skal fejres med en sejr på lørdag !

Store, stærke Simon Hald er ikke i tvivl. Lørdag spiller han sin kamp nummer 100 for Aalborg Håndbold, og to dage senere fylder han 21 år. Det skal fejres med en sejr i hjemmekampen mod Bjerringbro-Silkeborg lørdag kl. 17.10.  

Med jubilæet indskriver han sig i den lokale håndboldhistorie som den måske yngste 100 kamps jubilar nogensinde.

- Mit største ønske er en sejr over BSV på lørdag, men jeg er udmærket klar over, at det bliver en tæt kamp, hvor vi skal spille op til vores absolut bedste for at vinde, siger Simon Hald.

I kraft af sit talent og fysik har Simon Hald trænet med liga-truppen, siden han var U 16-spiller. Han var oprindelig bagspiller, men det blev hurtigt spottet, at hans fremtid lå som stregspiller. Han fik debut på liga-holdet som 17-årig, og for tre sæsoner siden var han i en del af sæsonen udlejet til Team Vesthimmerland i 1. division, inden han vendte tilbage og var med til at vinde det danske mesterskab i maj 2013. I juni fik han sin debut på A-landsholdet efter talrige U-landskampe, som bl.a. har budt på guld ved U 19 VM og guld ved ungdoms-OL.

- Jeg har spillet og trænet sammen med mange dygtige spillere og lært en masse af dem i de seneste sæsoner. Jeg har også fået meget spilletid, og det er det - sammen med træning og atter træning - der skal til for at udvikle sig, siger Simon Hald, der er på kontrakt i Aalborg Håndbold frem til sommeren 2018.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere