Sjöstrand lukkede ned og så vandt vi gyser i SønderjyskE

- 12/10/12
Det var for spændende. Med to minutter tilbage bragte Mads Mensah os foran 27-26, og begge hold var i angreb - SønderjyskE i de sidste 20 sekunder, men deres afslutning tog ydersiden af træværket. 27-26 til os og to point i kassen.

Forud var gået en yderst spændende kamp, hvor vi havde overtaget i de første 30 minutter og burde have ført mere end 14-12 ved pausen. Hjemmeholdet kom flot tilbage efter pausen, hvor vort spil ikke fungerede optimalt, og forsvaret ikke fik lukket helt af.

Det gjorde Johan Sjöstrand imidlertid i hele kampen. Med mange flotte redninger af skud fra spillere i fri position - og ved 25-25 med fire minutter tilbage klarede han straffekast fra Christoffer Fors. Vi var i undertal, og alligevel scorede Mads Mensah Larsen til 26-25 i det efterfølgende angreb. Rune Ohm fortsatte med at drille vort forsvar og udlignede, indtil de drabelige sidste sekunder fulgte. Mads Mensah scorede igen til 27-26.  SønderjyskE tog time out med 22 sekunder igen, tog målmanden ud og satte ekstra markspiller ind. Dog uden resultat, og vi kunne strække armene i vejret.

Vi spillede uden en lyskenskadet Morten Slundt. Det gav plads til Tobias Aren på banen efter 12 minutter, og han spillede en flot kamp med fem scoringer. Martin Larsen spillede ca. 45 minutter på højre back og kvitterede med fire gode mål. Mads Mensah Larsen var dårligt spillende før pausen, men viste koldblodighed og styrke ved at score fire vigtige mål efter pausen.

To dejlige point.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere