Slundt, Hald og Larsen udtaget til A-/udviklingslandsholdet

- 04/06/15
Landstræner Gudmundur Gudsmundsson har udtaget A-landshold/udviklingslandhold, der skal samles 18. juni i Brøndby og to dage senere spille landskamp i Krakow i Polen mod værtsnationen i forbindelse med lodtræningen til EM i Polen til januar.

Landstræneren har udtaget tre spillere fra Aalborg Håndbold til truppen, der består af 18 spillere. De tre er Morten Slundt, Simon Hald og Martin Larsen. Mens Morten Slundt tidligere fået været med på A-landsholdet, er det første optræden for Hald og Larsen på det rigtige landshold. De har begge rigtig mange kampe på diverse ungdomslandshold.

20-årige Simon Hald får en travl sommer. 8.-15. juni er han med U 21-landsholdet i Grønland, 18.-21. juni med A-landsholdet i Polen, 8.-12. juli med U 21-landsholdet til Scandinavian Open Championship i Norge og 19. juli - 2. august til U 21 VM i Brasilien.

Blandt de øvrige udtagne til A-landsholdet til kampene i Polen er Mads Mensah Larsen, Casper U. Mortensen, Patrick Weismach, Nikolaj Markussen, Lasse Mikkelsen, Morten Olsen og Michael Damgaard.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere