​Slutspillet starter søndag aften

- 06/04/21

Vores første kamp i HTH Herreligaens slutspil er nu fastlagt, og vi starter på udebane mod Skanderborg Håndbold på søndag 11. april kl. 20.00. Kampen vil blive vist på TV2 Sport.

Foruden Skanderborg og os består vores slutspilspulje af TTH Holstebro og Skjern Håndbold. Vi har to point med fra grundspillet, TTH har et point med videre, mens de øvrige to mandskaber starter slutspillet uden point.

De to bedste hold fra slutspilspuljen går videre til semifinalen, hvor man bliver parret med den anden pulje, der består af GOG, Bjerringbro-Silkeborg, SønderjyskE og KIF Kolding.

Mens den første slutspilskamp er på plads, så mangler vores resterende fem slutspilskampe fortsat at blive fastlagt. Vi melder naturligvis ud snarest muligt, når disse kampe er på plads.

Inden vi tager hul på slutspillet gælder det dog det uhyre vigtige returopgør i EHF Champions Leagues 1/8-finale, hvor vi onsdag aften kl. 18.45 møder FC Porto i Jutlander Bank Arena. Her skal det afgøres, hvem der går videre til kvartfinalen, og du kan følge dramaet direkte på TV3 Sport fra kl. 18.00.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere