Slutspurt for billetsalget til Final4 i Aalborg

- 25/01/12
Mens der fortsat er fokus på herrelandsholdets bestræbelser på at nå semifinalen ved EM i Serbien, nærmer næste store håndboldbegivenhed sig. 

Det er Nordea Cup Final4 i Gigantium i Aalborg lørdag 4. februar og søndag 5. februar.   Lørdag byder på semifinaler mellem AG København og AJAX København og mellem Nordsjælland Håndbold og Aalborg Håndbold. Søndag mødes de to vindere i finalen.

- Vi har rundet 5.000 billetter over de to dage, og vi satser fortsat på, at via en slutspurt på billetsalget kan nå at få udsolgt. Vi står i Aalborg Håndbold med en historisk chance for at erobre vores første titel, og Final4 giver det nordjyske håndboldpubilkum en enestående chance for at se tophåndbold i tætte knald-eller-fald kampe, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

De fire deltagende klubber og Divisionsforeningen Håndbold, som gar overtaget Final4 efter Dansk Håndbold, er i fuld gang med målrettet salgsarbejde til diverse samarbejdspartnere, ligesom det er muligt at sikre sig billet via billet-sektionen på www.final4. dk og via de fire deltagende klubbers hjemmesider.

- Final4 er jo ikke bare håndbold af højeste nationale kvalitet. Internationalt har vi også meget at byde på, og 11 af de spillere, der er med i Final4, er eller har været med ved EM i Serbien, og AG København har via deres succes i Champions League bevist deres høje internationale niveau, siger Jan Larsen.

Final4 giver mulighed for at spillere som Mikkel Hansen, René og Henrik Toft Hansen, Arnor Atlasson, Gudjon Valur Sigurdsson, Niklas Ekberg, Jonas Larholm, Ole Erevik, Håvard Tvedten, Johan Jakobsson, Joachim Boldsen, Lars Jørgensen, Kasper Hvidt, Kristian Kjelling og mangle flere.

Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere