Slutspurten begynder i Esbjerg mandag aften

- 05/03/17
Efter forholdsvis lange pauser mellem de enkelte kampe i de seneste uger, går slutspurten i grundspillet nu ind for alvor: Seks kampe på 23 dage, og alle mod modstandere, der har meget at spille for. 

Programmet ser således ud: 

Mandag 6. marts: Ribe-Esbjerg - Aalborg Håndbold
Lørdag 11. marts: Aalborg Håndbold - Mors-Thy Håndbold. 
Tirsdag 14. marts: Randers HH - Aalborg Håndbold
Lørdag 18. marts: Aalborg Håndbold - Skjern Håndbold.
Onsdag 22. marts: Aalborg Håndbold - KIF Kolding København
Onsdag 29. marts: TTH Holstebro - Aalborg Håndbold. 

Før vi går på banen i Esbjerg på mandag, er vi fortsat på førstepladsen med 34 poiint for 20 kampe. De efterfølgende hold har alle spillet 21 kampe, og TTH Holstebro er nummer to med 31 point, mens BSV har 28 point på tredjepladsen, og Skjern Håndbold er nummer fire med 27 point. 

En sejr i Esbjerg er således ensbetydende med et forspring på fem point til TTH Holstebro og seks point til BSV før de sidste fem kampe, og netop de to hold mødes i Holstebro på onsdag. 

Riobe-Esbjerg kæmper hårdt for at komme i slutspillet. Holdet er p.t. nummer 10 med 18 point for 20 kampe, mens en sejr på mandag vil bringe dem op blandt de otte bedste. Vi kommer på en meget vanskelig opgave. Vi har hidtil tabt tre kampe ud af 20 i 888ligaen, og et af nederlagene kom 19. oktober til Ribe-Esbjerg i Jutlander Bank Arena, da vestjyderne vandt 26-24. 

Holdets store angrebsprofiler i denne sæson er Lukas Karlsson og unge Jacob Holm. De suppleres i bagkæden af Morten Nyberg, på fløjene Pelle Schilling og Rasmus Nielsen, og på stregen Jonas Tidemann og Søren Tau. I målet veteranen Søren Haagen og Emil Tellerup, der er skiftet fra TM Tønder i VM-pausen. 

Aron Kristjanssons tropper pudser formen af med den sidste træning her søndag formiddag, inden turen mandag går til Esbjerg. 

Kampen dømmes af Daniel Krause-Kjær og Nicklas Mark Pedersen og kan ses på TV 2 Sport kl. 19.30 med optakt fra kl. 19.00. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere