Søndag gælder det kamp på svær udebane

- 16/03/12
Mange hold har i denne sæson måttet sande, at det er vanskeligt at spille i trange omgivelser i Morten Børup Hallen i Skanderborg. Hjemmeholdet fører sig scenevant frem, mens modstanderne lige skal vænne sig til det - og her har cheftræner Jesper Holm og co. hentet så mange point i denne sæson, at holdet er placeret i "lun" afstand af den direkte nedrykning.

Vi vandt opgøret i november i Gigantium mod Skanderborg Håndbold med 31-19 på en dag, hvor de hurtige og teknisk dygtige Skanderborg-spillere ikke selv troede på deres chance for point.

De gør de søndag kl. 18.00, og derfor skal vi spille op til vort allerbedste for at få sejren i hus.

- Skanderborg har taget rigtig mange point i den lille hal i denne sæson og overrasket mange hold. Jeg har aldrig selv spillet der tidligere, så det bliver spændende, siger keeper Ole Erevik.

Du kan se hele interviewet med Ole Erevik på facebook - www.facebook.com/aalborghaandbold.

Skanderborg har et ungt mandskab, der spiller teknisk godt og hurtigt. På stregen og i forsvaret går Kasper Povlsgaard forrest som kriger sammen med Benjamin Jacobsen, og i angrebet skal der holdes øje med spillere som Morten Kirk Olesen, Rasmus Kaagaard og Peter Balling. Holdet er uden den normale playmaker Matias Helt Jepsen, der er skadet.

Flere af vores spillere trækkes med små-skader i denne tid, hvor der er kampe både i weekenden og i midtugen, men som udgangspuntk forventes alle klar til at spille.
Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere