Søren Westphal igennem vellykket korsbåndsoperation

- 13/05/15
Søren Westphal er nu blevet opereret i sit venstre knæ for den korsbåndsskade, han pådrog sig for nogle uger siden i slutspilskampen mod HC Midtjylland. Operation fandt sted i går på Privathospitalet Skørping.
 
-Operationen forløb meget fint, og Sørens forreste korsbånd er nu rekonstrueret med en sene fra indersiden af låret. Knæet er generelt stærkt, og der er ingen læsioner på hverken brusk eller menisk. Søren kan hurtigst muligt genoptage bevæge-træningen af knæet, og efter tre-fire uger gå i gang med den egentlige genoptræning. Selv om operationen var vellykket, og knæet ser stærkt ud, så skal Søren regne med, at der kan gå op mod 10 måneder, inden han er tilbage på håndboldbanen, siger direktør Torben Lauritzen, Privathospitalet Skørping.
 
Søren Westphals genoptræning foregår i tæt samarbejde med Arkadens Fysioterapi.
 
-Det er dejligt at have operationen vel overstået og at få meldingen om, at de øvrige dele af knæet ser fine ud, siger Søren Westphal. Nu er der kun én vej, og det er tålmodighed og grundig genoptræning ifølge den plan, der er lagt sammen med vores fysioterapeut, Mads Rytter, fra Arkadens Fysioterapi. Jeg satser på at komme stærkt tilbage næste forår og hjælpe holdet i den afsluttende del af næste sæson.
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere