Søren Westphal ny målmand hos Aalborg Håndbold

- 10/03/14
 Aalborg Håndbold har indgået en to-årig aftale med den 27-årige målmand, Søren Westphal, der skifter fra KIF Kolding København, hvor han har spillet de seneste to sæsoner. Han afløser Richard Kappelin.  
 
Den to meter højre fynbo har allerede 10 sæsoner bag sig som målmand i ligaen og har spillet mange  ungdomslandskampe. Ud over kampene i ligaen har han spillet internationale kampe i syv af de 10 sæsoner i ligaen, heraf to sæsoner i Champions League for henholdsvis GOG og KIF Kolding København. . 
 
- Søren har vist et højt niveau i mange sæsoner i ligaen, og med ham og Ole Erevik har vi et perfekt makkerpar i målet, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. 
 
- Ole Erevik og jeg er forskellige målmandstyper, og jeg er sikker på, at vi kommer til at supplere hinanden godt. Jeg glæder mig meget til at blive en del af Aalborg Håndbold, som er en klub med de rigtige ambitioner, og som er vant til at spille om medaljer. Samtidig har holdet et fantastisk  hjemmepublikum, som jeg glæder mig til at spille for i Gigantium, siger Søren Westphal. 
 
Westphal indledte seniorkarrieren i GOG, og fra det sydfynske gik turen over TMS Ringsted til Nordsjælland Håndbold, inden han for to år siden skiftede til KIF Kolding København. 
 
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere