Solidt forsvarsspil ikke tilstrækkeligt til sejr i Silkeborg

- 23/03/16
Flot fight i forsvaret i 60 minutter rakte ikke til sejr i den sidste kamp i grundspillet. Bjerringbro-Silkeborg sejrede 24-19 hjemme i JYSK Arena efter føring på 9-6 ved pausen, og den sejr kunne vi ikke indvende noget imod - set over de 60 minutter.

Vi fik momentum midt i 2. halvleg og fra 14-11 til hjemmeholdet nåede vi op på 16-16 med godt 12 minutter igen. Efter en time out var det igen BSV, der sad på kampen, og holdet kom foran 19-16 på de efterfølgende tre angreb. Ved stillingen 21-18 spillede vi 50 sekunder med tre spillere i undertal, og det benyttede BSV til tage en sikker sejr hjem.

Sander Sagosen var storspillende, men savnede støtte fra de andre bagspillere i afslutningerne, så han var ret alene om at trække læsset. I 1. halvleg havde vi også store problemer med at score på Søren Rasmussen, der havde 12 redninger på 30 minutter.

Martin Larsen var med igen efter sin skade og spillede ca. 25 minutter. Uden for sad Simon Hald, Andreas Palicka, Jesper Meinby og Olafur Gustafsson.

Næste opgave er på søndag, hvor vi afslutter deltagelsen i EHF Cuppen på udebane mod Granollers i Spanien.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere