Sort 2. halvleg gav nederlag

- 16/04/17
Det tegnede så godt, men sluttede skidt, og med et nederlag på 34-26 til GOG er slutspilspuljen helt åben igen.

Efter 23 minutter førte vi 14-10. Højresiden med Martin Larsen og Patrick Wiesmach førte an, og vi matchede GOG i det hurtige spil, men i de sidste minutter af 1. halvleg kom GOG tættere på. Vi førte 15-14 ved pausen.

Mads Peter Holmgaard, der normalt vogter målet på Aalborg KFUMs 3. divisionshold (vores andethold), kom ind på straffekast efter et kvarter og reddede Tobias Møllers forsøg. Han reddede også de efterfølgende skud, men i den modsatte ende kom Frank Mikkelsen ind i stedet for Espen Christensen, og hans entre fik afgørende betydning for kampens udfald.

Det var nemlig Mikkelsen, der med flot spil i resten af kampen, medvirkede til at holde vores scoringer i 2. halvleg nede på 11, mens fynboerne selv scorede 20 mål efter pausen.

GOG spillede os klogt med enkle midler og ramte os på en dag, hvor ikke ret meget fungerede i 2. halvleg.

Nederlaget betyder, at vi fortsat er på førstepladsen i puljen med fire point. Det samme har GOG, men vi er bedst, fordi vi vandt grundspillet, som tæller mere end de indbyrdes kampe. Derefter følger Skjern på tredjepladsen med tre point, mens KIF Kolding København er sidst uden point.

Vores næste kamp er på torsdag på udebane i Skjern.

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere