#20 Mads Christiansen  

Spiller info

Spillernr.20
PositionHøjre back
Kampe (ialt)152
Kampe (sæson)40
Kampe (landskampe)117
Mål (sæson)110
Mål (ialt)474
Tidligere klubber
  
NationalitetDansk
Højde194
Vægt93
Født 3. maj 86


Personlig sponsor:

Om Mads Christiansen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Hvad er dit bedste håndboldminde?
Det må næsten være EM på hjemmebane i 2014 pga. den fantastiske stemning og eufori, man kunne mærke igennem næsten en hel måned.
  
Hvad er din drømme rejsedestination og hvorfor?
Jeg tror, jeg vil sige USA, fordi jeg endnu ikke har prøvet at rejse dertil og der er så mange forskellige ting at opleve og muligheder i et og samme land.

Hvem på holdet bruger længst tid foran spejlet inden en kamp? 
Nu har jeg ikke spillet så voldsomt mange kampe endnu, men baseret på forberedelserne til vores fotoshoot kunne jeg godt fristes til at tro, at det kunne være Sebastian (Barthold). Der var i hvert fald ikke så mange andre, der havde behov for at komme ind og tjekke frisuren på de 100 meter, vi skulle gå fra at have gjort os klar i omklædningen og så op til fotoshootet.

Hvor ser du dig selv om 10 år?
Så så jeg gerne mig selv afsted på jordomrejse med min familie, når håndboldskoene sandsynligvis er ved at være lagt på hylden til den tid. Derudover nok også i et erhverv, der ligger lidt væk fra sportens verden.

Hvis du kunne have en superkraft i én dag, hvilken skulle det så være – og hvorfor?
Det er et vanskeligt spørgsmål, men jeg kunne godt tænke mig at komme i besiddelse af en form for evne, der gjorde, at jeg kunne ændre ting permanent til det bedre både nært og fjernt.

Hvad synes du, er det bedste ved Aalborg som by? 
At den har en fantastisk størrelse efter min smag. Den kan byde på stort set alt indenfor sportens og kulturens verden og har samtidig en super bymidte tæt til vand og med flot arkitektur.

Hvis du kunne vælge en fra holdet som skulle lave din livret til dig, hvem ville du så vælge – og hvorfor?
Det er lidt et gæt, men jeg ville prøve at gå med Benjamin (Jakobsen). Eftersom han uden tvivl er den på holdet, der fortærer mest mad, så må han også have et eller andet form for indblik i at tilberede det, tænker jeg.

Fortæl en fun fact om dig selv.
Jeg har helt siden gymnasiet haft et specielt forhold til ænder, hvilket også fremgik af skolens årsbog, der fandt det mere sandsynligt, at jeg 10 år efter gymnasiet drev en andefarm, end at jeg rendte og spillede håndbold, hvilket jeg nu ellers også dengang brugte en del tid på.
 
 
Eksklusivpartnere