Spillernes billeder indbragte 55.000 kr. på auktion

- 22/12/11
I samarbejde med Aalborg-kunstneren Lars Bonde og reklamebureauet Det nye sort i Aalborg har 10 af Aalborg Håndbolds spillere været med til at skabe 10 billeder, som i aftes blev bortauktioneret ved arrangementet for ca. 400 samarbejdspartnere før kampen mod Bjerringbro-Silkeborg.

Anført af en veloplagt auktinarius, Kent Wolfsen, Glaerie Wolfsen i Aalborg, var de 10 billeder under hammeren, og de blev solgt for i alt 55.000 kr.

Vi havde i Aalborg Håndbold på forhånd besluttet af donere halvdelen af indtægterne til børneafdelingen på Aalborg Sygehus, der dermed får 27.500 kr., som overrækkes på et senere tidspunkt. Den anden halvdel af beløbet skal bruges til talentudvikling i Aalborg Håndbold.

Hver enkelt spiller satte sin personlige signatur på billederne ved et arrangement i Friis i Aalborg lørdag 3. december, og desuden har Eccoprint været en del af projektet.

- Vi takker de mange, der har været med i projektet. Det har været spændende, og der er skabt flotte billeder, ligesom det er en glæde for os at bidrage med 27.500 kr. til børneafdelingen på sygehuset, siger direktør Jan Larsen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere