Stefan Madsen bliver ny U20-landstræner

- 02/03/17
Vores assistenttræner Stefan Madsen, 40 år, kan fra 1. september i år skrive endnu en titel på visitkortet. Han bliver ny U20-landstræner. Han fortsætter uændret som assistenttræner og talentkoordinator i Aalborg Håndbold.
 
Stefan Madsen er i øjeblikket assistenttræner for U19-herrerne, og det er de spillere, han i fremtiden skal arbejde videre med, men fra 1. september som cheftræner, og han er ansat af Dansk Håndbold Forbund på en to-årig kontrakt.
 
-Jeg er meget glad for, at Dansk Håndbold Forbund viser mig den tillid, og jeg glæder mig til at arbejde videre med drengene, siger Stefan Madsen. Det er et spændende job med mange gode folk omkring holdet, og jeg ser frem til at arbejde videre med den strategi og filosofi, der ligger til grund for den røde tråd i talentarbejdet på herresiden, siger Stefan Madsen.
 
-Stefan er meget vellidt, ihærdig og dygtig, og han har en stærk erfaring på klubniveau fra både Danmark og udlandet. Desuden har han et godt kendskab til og erfaring med vores system som både områdeleder i talenttræningen og som assisterende landstræner. Vi ser derfor frem til, at han kan videreføre det gode samarbejde, der er på herresiden, siger generalsekretær i Dansk Håndbold Forbund, Morten Stig Christensen.
 
I Aalborg Håndbold glæder direktør Jan Larsen sig over, at DHF også kan se kvaliteterne i Stefan Madsens arbejde.
 
-Stefan er dedikeret, meget dygtig og ambitiøs i sit arbejde med de unge talenter, og med ham ved roret er spillerne i de årgange i de bedste hænder. Vi er selvfølgelig glade for at nyde gavn af hans virke i Aalborg Håndbold, siger Jan Larsen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere