Stefan Madsen vender tilbage til Aalborg Håndbold

- 19/03/13
Stefan Madsen, 36 år,  bliver håndboldkoordinator i Aalborg Håndbold fra den kommende sæson. Han skal sammen med den nuværende talentchef, Per Jessen, binde trådene sammen i klubbens U 16 og U 18 afdelinger, udvikle klubbens talent-strategi  og være kontakten til klubbens liga-hold og liga-trænere.
 
Stefan Madsen har de seneste to sæsoner været cheftræner for FC Leipzigs damer i den tyske Bundesliga, og før det var han i to sæsoner assistenttræner for herreliga-holdet her i klubben og med til at hjemføre det danske mesterskab i sæsonen 2009-2010.
 
- Stefan har stor erfaring som træner og er god til arbejdet med de unge spillere. Han kender desuden klubben og har et stort kendskab til håndbolden i Aalborg og hele Nordjylland, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold. Vi ønsker at opprioritere arbejdet med de unge talenter, og det arbejde passer Stefan perfekt til. 
 
- Jeg glæder mig til at komme hjem og igen arbejde med nordjyske talenter inden for herrehåndbolden. Jeg kender klubben, og de kender mig, så jeg synes, at det er det perfekte match, siger Stefan Madsen. Jeg får mulighed for at præge talentudviklingen og glæder mig til at kunne gøre nye tiltag og være med til at udvikle endnu flere spillere til klubbens liga-hold. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere