Stor afklapsning af sprudlende KIF Kolding-mandskab

- 29/09/12
Afklapsning.

Så kort og kontant kan det siges. Sejr på 32-26 til KIF Kolding - en sejr, der ikke var et mål for stor, og en helt fortjent sejr til "hjemmeholdet", der i en tro kopi af AG København konceptet buldrede frem i Brøndby-Hallen foran 4.812 tilskuere.

Vi kom bagud 4-1, og efter 17 minutter var vi bagud 12-5. Den føring på syv mål holdt til pausen, og i 2. halvleg blev der groft sagt kun byttet på. Vi var i 2. halvleg bagud med 10mål, men fik mod slutningen af kampen pyntet på resultatet, bl.a. fordi Kolding benyttede hele bænken til sidst.

Vi havde fra kampens start problemer med at komme igennem Koldings forventede offensive forsvar, og når vi kom til skud, klarede Kasper Hvidt. Johan Sjöstrand startede for første gang på mål for os, men måtte ved 7-3 lade sig skifte ud med Ole Erevik, og vi havde vores første redning efter godt 11 minutters spil - bagud 9-4.

Vort forsvar hang heller ikke sammen, og i mange situtioner endte det med tekniske fejl af vores spillere forårsaget af usikkerhed og manglende selvtillid.

Vores bedste spiller var Håvard Tvedten, der scorede på de chancer, han fik og nåede op på ni mål.

Et slag er tabt, og der er noget at arbejde med i træningslokalet  i de kommende dage inden kampen i Gigantium på onsdag kl. 19.30 mod Bjerringbro-Silkeborg.Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere