Stortalentet Andreas Holst Jensen skifter til Aalborg Håndbold

- 21/11/16
Et af dansk herrehåndbolds største talenter, 21-årige Andreas Holst Jensen, skifter til Aalborg Håndbold næste sommer. Det sker på en tre-årig kontrakt.

Den to meter høje venstre back var sidste sæson med til at skyde GOG tilbage i toppen af ligaen og blev udtaget til A-landsholdet, inden han blev korsbåndsskadet i semifinalen i maj. Hans genoptræning forløber planmæssigt, og han forventes tilbage på GOGs hold i slutningen af denne sæson.

-Vi har længe haft Andreas Holst i kikkerten, og vi er glade for, at han har valgt at fortsætte karrieren i Aalborg Håndbold. Han har et fantastisk skud, et godt blik for sine medspillere og er samtidig en tovejsspiller, der også er stærk i defensiven, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

Andreas Holst Jensen kommer oprindeligt fra Lemvig og har som ungdomsspiller tørnet ud for både Team Tvis Holstebro og Skanderborg Håndbold, inden han vendte tilbage til barndomsklubben i Lemvig, som han var med til at spille op i ligaen for et par sæsoner siden. I 2014 skiftede han til GOG. Han har spillet en række ungdomslandskampe og bl.a. vundet ungdoms OL og U 19, bl.a. sammen med Simon Hald og Christian Jensen.

-Jeg glæder mig til at komme til Aalborg Håndbold, der er en klub med store ambitioner og med tradition for at spille med om medaljerne i ligaen. Det bliver dejligt at få hjemmebane i Jutlander Bank Arena foran Danmarks største hjemmepublikum, siger Andreas Holst Jensen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere