Super comeback sikrede point i GOG

- 23/04/17
Med et super flot comeback sikrede vi os det ene point i den vanskelige udekamp i GOG. Det blev 25-25, efter at vi syv minutter før tid var bagud 25-21 og lignede en klar taber. Men vi ville det anderledes samtidig med, at GOG blev nervøse og spillede boldene over i vores hænder. Høj moral af drengene !!!

Det ene point betyder, at vi nu er på fem point i puljen, og med sejre i de to sidste hjemmekampe mod KIF Kolding København og Skjern er vi klar til semifinalen. Det bliver svært, men muligheden er der. 

Som i de seneste kampe spillede vi godt i begyndelsen af kampen, selv om det var tæt. Vi fulgtes ad til 6-6, men så trak vi trak til 9-6, bl.a. på gode mål af Martin Larsen.  Vi bevarede føringen frem til 12-9, men godt fem minutter igen, men så fik vi det svært og måtte nøjes med 13-13 ved pausen. 

Fra 14-14 trak GOG fra til 17-14. Vi havde meget svært ved at finde løsningerne i angrebet på en dag, hvor Sander Sagosen ikke havde succes med skuddene. Vi hang efter og var nede i sækken, da vi gav den et sidste skud med stor aggressivitet i forsvaret med fem minutteer tilbage. 

Mikael Aggefors spillede en flot kamp, og GOG misbrugte ikke færre end tre straffekast. Vi gav den fuld hammer frem ad banen. Sander Sagosen, Janus Smarason, Patrick Wiesmach og Simon Hald scorede målene til 25-25 med 1,10 minut igen. GOG var på bolden, men mistede den, og vi kom i angreb med 20 sekunder igen. Time out med 11 sekunder tilbage, men desværre kom vi ikke til en kvalificeret afslutning.

25-25. 

Vi lever fortsat i slutspillet. 

Næste opgave er på torsdag kl. 20.30 i Jutlander Bank Arena, når KIF Kolding København kommer på besøg. Allerede onsdag aften mødes Skjern og GOG i Skjern. 

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere