Super Cup trofæet er vores!

- 27/08/19

Efter en flot holdindsats sikrede vi os sæsonens første titel efter en sejr på 30-25 over GOG.

Aftenens titelkamp startede med lyn og torden, og efter blot et minuts spil var stillingen 2-2 – så var vi i gang!

Kampens spiller Kristian Sæverås begyndte herefter at tage fra i buret, og med kynisme og koncentration i den anden ende sikrede vi os overtaget i kampen.

Tendenserne holdte frem til pausehornet, og vi kunne gå i omklædningsrummet med en føring på 15-11.

I anden halvleg var kampbilledet lidt det samme. Der var skruet op for intensiteten i begge ender, og angrebsspillet var ikke helt så flydende som i første halvleg.

Til gengæld fortsatte Kristian Sæverås med at storspille i målet. GOG havde af flere omgange kæmpet sig op til kun at være nede med to, men hver gang fik vi hevet en redning op af hatten eller strammet grebet offensivt.

Gæsterne kom derfor ikke tættere på, og i de døende minutter lukkede fødselaren Sebastian Barthold kampen med to scoringer til slutresultatet 30-25.

Mens Kristian sprudlede i målet, så var der mange om buddet i den anden ende. Sebastian Barthold og Magnus Saugstrup blev topscorere med 7 mål - sidstnævnte bl.a. efter flere lækre sukkerbolde fra Henrik Møllgaard og Janus Smarason, der dirigerede offensiven.

Mest af alt var det dog en forrygende holdsindsats, der gav os sejren, og alle mand var opsatte på at sikre sig Super Cup trofæet.

Et trofæ, der nu betyder, at vi er de seneste vindere af alle tre nationale titler og dermed vindere af ”The Treble 2019”.

Den ene af disse indleder vi titelforsvaret af på fredag, når vi hjemme i Jutlander Bank Arena tager hul på DM-forsvaret med besøg fra Nordsjælland Håndbold. Køb din billet her.

Dagens kamp bød i øvrigt på spilletid til både René Antonsen og Tobias Ellebæk, der begge har været plaget af skader i opstarten.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold: 
Magnus Saugstrup 7, Sebastian Barthold 7, Henrik Møllgaard 3, Benjamin Jakobsen 2, Janus Smarason 2, Mishels Liaba 2, Mark Strandgaard 2, Mads Christiansen 2, Oliver Norlyk 1, René Antonsen 1, Tobias Ellebæk 1. 

Målscorere for GOG Håndbold:
Lasse Møller 8, Arnar Arnarsson 5, Stig Moen Nielsen 4, Emil Lærke 3, Mathias Gidsel 2, Emil Jakobsen 1, Odinn Rikhardsson 1, Josef Pujol 1.

Redninger:
Kristian Sæverås: 21/46 (46 %)

Viktor Hallgrimsson: 10/38 (26 %)

Dagens kamp blev spillet i Arena Næstved. 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere