​Svær udfordring venter i Kiel

- 26/09/17

I morgen går det atter løs i VELUX EHF Champions League, hvor det tyske storhold, THW Kiel, venter. Der er kampstart kl. 18.30 i Sparkassen-Arena, og kampen kan følges direkte på DR3.

Kiel har fået en skidt start på sæsonen, men der er ingen tvivl om, at der venter os en rigtig svær udfordring. Morgendagens modstander tabte i første runde hjemme til Paris, mens de i weekenden blev slået stort ude mod Kielce.

I Bundesligaen er de ligeledes kommet sløjt fra start, og de er efter Kiel-standard placeret på en skuffende plads midt i tabellen efter seks kampe - samlet set har de tabt fem af deres seneste seks kampe. Der er derfor ingen tvivl om, at vi får et tændt tysk mandskab at se, som vil vise sig frem foran hjemmepublikummet i Sparkassen-Arena.

Det er et stjernespækket mandskab vi skal op i mod. Spillere som danske Niklas Landin og René Toft Hansen pryder holdkortet sammen med bl.a. Lukas Nilsson, Marko Vujin og Andreas Wolff – de er alle anført af cheftræner Alfred Gislason.

Efter søndagens vigtige sejr over RK Celje ligger vi med to point efter de første to kampe i Gruppe B. Vi tager til Kiel med troen på, at vi kan udbygge pointtotalen, selvom vi naturligvis ved, at det er en utrolig svær opgave, der venter.  Vi forventer i omegnen af 50 Aalborg-tilhængere til kampen, der er klar til at tage opgaven op mod et tændt hjemmepublikum.

Kampen dømmes af de to slovenere, Bojan Lah og David Sok, og kan ses direkte på DR3 med kampstart kl. 18.30.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere