Svær udfordring venter: Topopgør mod BSV

- 09/10/18

I morgen, onsdag, møder vi Bjerringbro-Silkeborg kl. 20.30 i JYSK Arena, Silkeborg. Der bliver med garanti knald på, og to vigtige point står på spil i morgendagens topbrag.

Efter syv kampe indtager vi en delt førsteplads med 12 point sammen med GOG, mens Bjerringbro-Silkeborg er lige i hælene med 11 point. Selvom det fortsat er tidligt på sæsonen, så er der på papiret lagt op til et ægte topopgør – og der vil uden tvivl også blive gået til stålet fra første fløjt.

For vores vedkommende giver det også lejlighed til at få revanche fra sidste sæsons semifinalenederlag, hvor vi i udekampen led et nederlag på otte mål – samme størrelse som vi måtte se os slået i grundspillet af sidste sæson.

Vi er hårdt opsatte på at få taget revanchen og tage sejren og to vigtige point med retur til Aalborg i morgen – selvom vi er klar over, det kommer til at kræve en mandfolkepræstation af hele holdet.

Der bliver mange spændende dueller at holde øje med i morgendagens brag. Det bliver bl.a. en kamp mellem to af de mest assisterende spillere i Herre Håndbold Ligaen. Både hjemmeholdets Sebastian Skube samt vores egen Ómar Ingi Magnússon er med i top 3 på listen over flest assists i indeværende sæson.

Udfordringen i morgen bliver ikke lettere af, at vi med sikkerhed må undvære Buster Juul, der døjer med knæproblemer. Buster skal igennem en operation og forventes derfor ude et stykke tid. Derudover er Tobias Ellebæk og René Antonsen begge tvivlsomme, og de vil blive testet op til kampstart. Yderligere er Knud Ronau fortsat ikke spilleklar efter sin skade, han pådrog sig under sommerens ungdoms-slutrunde.

Vi kommer dog til at kæmpe med alt, hvad vi har – og vi er klar til at jagte en yderst vigtig sejr tidligt på sæsonen. Slaget skal slås kl. 20.30, og hvis du ikke tager turen til Silkeborg, har du mulighed for at følge med direkte på TV2 Sport.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere