Svensker-møde på trænerbænken i tv-dyst lørdag

- 28/10/11
Der er dømt svensker-møde på træner-bænkene lørdag kl. 16.10 i Brøndby-Hallen, når vi møder AG København. Magnus Andersson som cheftræner for AG København og Robert Hedin som cheftræner i Aalborg Håndbold.

Efter en turbulent periode med tre cheftrænere i AG København er Magnus Andersson nu alene på chefposten, mens Robert Hedin har været cheftræner hos os i godt en uge - og nu allerede står over for sin tredje kamp.

Magnus Andersson og Robert Hedin er landsholdskammerater gennem mange år. De er samme årgang og spillede på landshold sammen helt fra ynglingetiden.

- Det er anden gang, vi står over for hinanden som trænere, fortæller Robert Hedin. Første gang var i en landskamp i sidste sæson, hvor jeg som norsk landstræner  mødte Østrig med Magnus som træner. Det bliver spændende at møde Magnus igen, og vi vil gøre alt for at gøre det besværligt for ham i den times tid, kampen varer.

AG København viste skræmmende styrke sidste weekend med sejren over franske Montpellier, mens holdet har svinget lidt mere i den hjemlige liga med bl.a. uafgjort i SønderjyskE og sidste sekunds sejrsmål hjemme mod Skive.

For stregspiller Jacob Bagersted bliver det et gensyn med holdkammeraterne fra sidste sæson, og det samme er tilfældet med Henrik Toft Hansen, der er skiftet modsat vej.

Du kan følge kampen på TV 2 lørdag kl. 16.10.

Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere