Tæt fight i vente i vigtig kamp i Thisted lørdag

- 08/03/13
Der står meget på spil for begge hold, når vi lørdag kl. 15.00 møder Mors-Thy Håndbold i Thy-Hallerne i Thisted. Vi skal vinde for at øge muligheden for at slutte på fjerdepladsen og dermed få point med over i slutspillet, mens hjemmeholdet kæmper hårdt for at komme i slutspillet for første gang i klubbens historie.

Vi er i øjeblikket på fjerdepladsen med 33 point, mens Mors-Thy deler den afgørende 8. plads med Ribe-Esbjerg HH - begge med 18 point.

Vi vandt 30-28 i opgøret i første runde i oktober i Gigantium.

Hos Mors-Thy Håndbold er der gensyn med keeper-duoen Søren Pedersen og Thomas Aagaard, der begge tidligere har spillet for os. Desuden råder træner Jan Paulsen over et rutineret mandskab med spillere som Morten Balling, Kasper Køser, Jac Karlsson, Jesper Meinby, Thomas Bruhn, Marcus Mørk, Jørgen Rasmussen og Einar Hrafnsson.

- Jeg håber, at vi kan fortsætte den spillemæssige fremgang, der har været i de seneste kampe. Vi skal vinde, men jeg er sikker på, at vi kommer til at kæmpe hårdt for det. Mors-Thy er altid farlige at møde på dette tidspunkt i turneringen, og de kæmper hårdt for at komme i slutspillet, siger Nikolaj Jacobsen, der formentligt igen må undvære højrebacken Johan Jakobsson, der er ryg-skadet.

Kampen spilles lørdag kl. 15.00 i Thisted og dømmes af Leif Poulsen og Henrik Mortensen.


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere