Talstærk rød opbakning på lægterne i Magdeburg søndag

- 12/02/16
Der kommer ikke til at mangle rød opbakning, når vi søndag kl. 17.00 spiller første kamp i gruppespillet i EHF Cup i GETEC Arena i Magdeburg. Ikke færre end 60 medlemmer af Aalborg Håndbold Support tager turen fra det nordjyske til Magdeburg. Imponerende flot.

Jacob Bagersted, Jannick Green og Michael Damgaard og de øvrige på det stærke tyske hold tager imod i den store, flotte arena, hvor der så sent som i onsdags var 6.700 tilskuere til Bundesliga-kampen mod Leipzig - en kamp, som Magdeburg tabte 31-28, og Bagersted og co. er p.t. på 10. pladsen i Bundesligaen.

Aalborg Håndbolds spillere, trænere og ledere tager også turen til Magdeburg i bus med afgang tidligt lørdag morgen, ankomst til hotellet i Magdeburg sidst på eftermiddagen, træning lørdag aften og kamp søndag kl. 17.00.

Efter at have spist efter kampen sætter Jesper Jensens tropper sin ind i sove-bussen igen og sætter kursen mod Aalborg med ankomst tidligt mandag morgen.

Allerede tirsdag morgen står den igen på bus-tur. Denne gang til liga-kampen i Hillerød mod Nordsjælland Håndbold tirsdag kl. 19.00.

Kampen i Magdeburg dømmes af de to ungarere, Peter Herczeg og Peter Suedi med østrigeren Klaus Lang som EHF-delegeret.

Det er ikke muligt at se kampen på tv, da ingen tysk tv-station producerer den. Du kan følge udviklingen i kampen direkte på Aalborg Håndbolds facebook, ligesom Nordjyskes udsendte medarbejder live-opdaterer på www.nordjyske.dk
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere