​”The Double” gav flot overskud i Aalborg Håndbold

- 22/08/19

Sidste sæsons sportslige succes med ”The Double” banede vejen for et flot positivt resultat, der for regnskabsåret 2018/2019 viste et overskud på kr. 410.516 før skat.
 
Det er dermed niende år i træk, at vi kan præsentere et overskud, og det er der naturligvis stor glæde og stolthed over i klubben.
 
- Sidste sæson var helt igennem fantastisk for Aalborg Håndbold. Vi sikrede os klubbens første pokaltitel efterfulgt af vores fjerde DM-titel. Udenfor banen har det ligeledes været en succesfuld sæson. Vi har rundet 500 samarbejdspartnere, mens vi havde et rekordhøjt tilskuersnit på næsten 4.000 i Jutlander Bank Arena, siger Eigild B. Christensen, bestyrelsesformand i Aalborg Håndbold.
 
Der bliver dog stadig sigtet højt i Aalborg Håndbold.
 
- Succesen forpligter, og det skaber blot endnu mere lyst og sult til igen at jagte titler til klubben. Fundamentet for dette er fortsat vores enorme opbakning fra vores mange samarbejdspartnere og fans. Vi ønsker derfor fortsat at udvikle os i en positiv retning, så vi på alle parametre kan levere bedst muligt, siger Eigild B. Christensen.
 
Forventninger til sæson 2019-2020
 
- Vores sportslige ambitioner er uændrede. Målsætningen er igen at spille med om medaljer i de hjemlige turneringer – selvfølgelig helst af fineste kaliber. I Champions League venter der os spændende udfordringer som Flensborg, Barcelona og Paris, og vi vil tage kampen op mod alle hold og går efter videre avancement fra gruppespillet. Vi oplever også fra denne sæsons start stor tilslutning fra samarbejdspartnere samt fans og forventer derfor igen at fremvise et positivt resultat efter det kommende regnskabsår, slutter Eigild B. Christensen.
 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere