Til sæsonkort-indehavere: Forny dit sæsonkort senest 7. juni

- 24/05/13
Nuværende sæsonkort-indehavere har nu mulighed for at forny deres sæsonkort til den spændende 2013-2014 sæson, der blandt andet byder på minimum fem hjemmekampe i Champions League.

Sæsonkort-indehavere har forkøbsret til deres nuværende pladser indtil og med fredag 7. juni. Fra mandag 10. juni gives salget af sæsonkort til næste sæson frit til øvrige interesserede.

Prisen for et sæsonkort er 1.700 kr. Denne prisen er gældende ved køb senest 1. august. Derefter stiger prisen til 1.800 kr.

Alle nuværende sæsonkort-indehavere har modtaget mail fra os om fornyelse af kortet. Skulle du mod forventning ikke have modtaget mailen, er du velkommen til at kontakte os på info@aalborghaandbold.dk.

Sæsonkortet giver adgang til samtlige hjemmekampe i ligaen, incl. slutspil og evt. semifinale og finale, kampe i pokalturneringen, excl. evt. Final4 og alle hjemmekampe i Champions League.

Desuden giver kortet adgang til pre-season-kamp mod Flensburg-Handewtt 3. august i august og et special-arrangement til en udvalgt hjemmekamp i sæsonens løb med traktement og en øl/vand.

Du kan forny dit sæson ved at klikke ind på www.aalborghaandbold.dk

 


Tilbage til oversigten

 
 
Eksklusivpartnere